Data

IN VERBAND MET DE AFGELASTING DOOR HET SLECHTE WEER IS DE OPTOCHT VERPLAATST NAAR ZONDAG 1 MAART 2020.

 

Afhalen startnummer:

Voor de categorieën wagens wordt het startnummer tijden de kiekdag afgeven na het keuren. Indien het startnummer niet op de kiekdag (de zaterdag voor het carnaval) is ontvangen, dan dient het startnummer op zondagmorgen 1 maart 2020 tussen 11:00 en 12.00 uur afgehaald te worden in de Drammersbus die geparkeerd is tussen café Lara en de kerk (begin optocht).

 

Opstellen optocht:

Op zondag 1 maart 2020 wordt de optocht vanaf 10.30 uur opgesteld bij het desbetreffende opstel nummer aan de Wehlseweg in Loil. Om het opstellen zo goed mogelijk te laten verlopen krijgen alle deelnemers met wagens van tevoren te horen hoe laat ze op welke plek worden verwacht. De groepen worden verzocht om zich uiterlijk 12.00 uur  op te stellen

 

Start Optocht:

De optocht van De Vrolijke Drammers vertrekt op zondag 1 maart 2020 0m 12.30 uur vanaf de Wehlseweg richting het defilé voor het voormalig gemeentehuis in Didam.

 

Ontbinding Optocht:

Na terugkeer uit Didam wordt de optocht ten hoogte van de Loilse kerk weer ontbonden en dienen de wagens over de kortste route naar de bouwlocatie te worden gebracht. Hierbij dienen de verkeersregels in acht te worden genomen.