Data

Afhalen startnummer:

Voor de categorieën wagens wordt het startnummer tijden de kiekdag afgeven na het keuren. Indien het startnummer niet op de kiekdag (de zaterdag voor het carnaval) is ontvangen, dan dient het startnummer op zondagmorgen 27 februari 2022 tussen 11:00 en 12.00 uur afgehaald te worden in de Drammersbus die geparkeerd is op het kerkplein (begin optocht).

 

Opstellen optocht:

Op 27 februari 2022 wordt de optocht vanaf 10.30 uur opgesteld bij het desbetreffende opstel nummer aan de Wehlseweg in Loil. Om het opstellen zo goed mogelijk te laten verlopen krijgen alle deelnemers met wagens van tevoren te horen hoe laat ze op welke plek worden verwacht. De groepen worden verzocht om zich uiterlijk 12.00 uur  op te stellen

 

Start Optocht:

De optocht van De Vrolijke Drammers vertrekt op 27 februari 2022 0m 12.30 uur vanaf de Wehlseweg richting het defilé voor het voormalig gemeentehuis in Didam.

 

Ontbinding Optocht:

Na terugkeer uit Didam wordt de optocht ten hoogte van de Loilse kerk weer ontbonden en dienen de wagens over de kortste route naar de bouwlocatie te worden gebracht. Hierbij dienen de verkeersregels in acht te worden genomen.