Ledenfeest afgelast

Aftrap Loils carnaval afgeblazen.

Voor het bestuur van De Vrolijke Drammers was het een ontzettend lastige beslissing, maar een beslissing die unaniem was en zonder discussie. Als vereniging willen we niet dat de besmettingsgraad in onze gemeenschap verder op loopt. Wanneer we iets organiseren voor onze leden, dan moeten al onze leden ‘jong en oud’ daar zorgeloos bij aanwezig kunnen zijn. Het is lastig, omdat andere evenementen nog wel gewoon door mogen gaan en we hebben veel voorbereidingen getroffen voor deze avond om het op een verantwoorde manier te laten plaatsvinden. Het is balen, omdat we na een lange periode eindelijk weer vertrouwen hadden om er met z’n allen vol gas weer voor te gaan in voorbereiding op het grote carnaval.

Uiteindelijk laten wij nu liever één avond schieten en geven we hiermee een duidelijk signaal af. We pakken hiermee onze verantwoordelijkheid om hopelijk straks in januari wel de pronkzittingen en in februari drie dagen voluit carnaval te kunnen organiseren.

Het blijft lastig en moeilijk, maar wij hopen op jullie begrip. Wat in ’t vat zit, dat verzuurt niet! Ons ledenfeest zal alsnog op een geschikt moment gaan plaatsvinden, hoe dan ook!

Blijf komende periode op de hoogte over alle overige zaken via Facebook, Instagram en onze website die binnenkort in vernieuwde vorm gelanceerd zal worden.

Bestuur De Vrolijke Drammers