informatie rondgang kiekcommissie en optocht

De jaarlijkse Kiekdag is niet alleen voor carnavalisten om hun collega-wagenbouwers te bezoeken, het is ook de dag waarop alle wagens aan een laatste keuring worden onderworpen. Zo krijgen alle groepen de kans om hun wagen, met de benodigde uitleg, aan de jury te presenteren.

Op zaterdag 18 februari 2023 start om 11.00 uur de rondgang, die duurt tot ongeveer 17.00 uur. Wil je als wagenbouwer zeker weten dat je aanwezig bent, zodat je jullie wagen van de beste kant kunt laten zien? Hieronder vind je de volgorde van de route.

Klik op de onderstaande link, Google Maps wordt geopend en real time kun je volgen welke wagen we op dat moment bezoeken.

Zie huidige lokatie op Google maps <URL volgt>

(alleen actief op zaterdag 18 februari 2023 vanaf 10:00 uur)

Alles onder voorbehoud van wijzigingen!

Informatie over de optocht

Wilt u alle informatie weten over de deelnemers van de mooiste optocht van de regio? Nieuwsgierig wie er allemaal aan u voorbij trekken, en naar het verhaal achter de kleurrijke creaties?

Wilt U meer informatie, Klik dan snel door naar: optocht

Foto’s van de optocht vindt u binnenkort, zo snel mogelijk na de optocht op deze website. Zijn er aanvullende vragen, neem dan contact met ons op via optocht@vrolijkedrammers.nl

Route Kiekdag:

<volgt>