Praktische bezoekersinformatie carnaval 2020

Bezoekersinformatie Drammersnest

Dit jaar presenteren we iets unieks, een compleet carnavalsfeest in de kerk! Elke avond een top band afgewisseld met een DJ, een vette lichtshow en een bijzondere sfeer. Op diverse vlakken zijn er echter ook veranderingen ten opzichte van zaken die we de afgelopen decennia gewend waren bij Zaal Hendriks en Partycentrum Lara. Op deze pagina vinden jullie een samenvatting van de belangrijkste praktische informatie voor carnaval in de kerk.

Openingstijden kerk
Carnavalszondag: 19:30 uur – 00:30 uur
Carnavalsmaandag: 19:30 uur – 01:00 uur.
D’ramnaval (carnavalsdinsdag): 11:00 uur – 14:00 uur.
Carnavalsdinsdag: 19:30 uur – 00:00 uur.

Kan ik vooraf een zittafel/statafel reserveren?
Het is niet meer mogelijk om vooraf een statafel/zittafel te reserveren. Er zijn losse zitplaatsen en we proberen voor alle groepen minimaal één hangtafel beschikbaar te stellen. Wil je gegarandeerd zitten, zorg dan dat je op tijd bent.

Loop naar de taptoe!
In de kerk zal er geen bediening meer zijn. Drank kan zelf worden gehaald bij de barstraat met munten. Bij de bar hangen digitale schermen met ons drankassortiment. Let wel op, ons assortiment mixdranken is vanwege de horecavergunning beperkt.

Hoe kan ik de consumptiemunten betalen?
Consumptie munten kunnen zowel cash als met pin worden betaald. De consumptieprijs is € 2.20 en bij voorkeur vragen wij u met pin te betalen.

Blijven de munten geldig?

Nee, dit jaar betreft het éénmalige munten die na carnaval niet meer gebruikt of ingeleverd kunnen worden. Zorg ervoor dat je je munten op maakt! Vanwege organisatorische redenen worden er dit jaar nog éénmalige carnavalsmunten gebruikt.

Is gebruik van de gaderobe verplicht?
Ja, gebruik van de garderobe is verplicht. De garderobe is gratis en op eigen risico, we adviseren:
A. Niet je beste (duurste) jas mee te nemen.
B. Geen waardevolle spullen in je jas te laten zitten.

Wordt er in glazen geschonken?
Nee, er wordt om veiligheidsredenen geen glaswerk gebruikt. Er zal worden geschonken in plastic bekers. We willen iedereen vooraf verzoeken om de kerk zo schoon mogelijk te houden, maak daarom gebruik van de afvalbakken! Samen houden we de kerk schoon.

Is er ook eten aanwezig?
Ja, er wordt een klein assortiment aan (warme) snacks verkocht die zullen zorgen voor voldoende brandstof tijdens de avonden! Ook het eten kan worden betaald met munten.

Respect voor de kerk!
Carnaval wordt gevierd op een bijzondere locatie. De kerk is voor veel mensen een plek vol herinneringen. Afgelopen periode hebben veel vrijwilligers keihard gewerkt om de kerk gereed te krijgen voor het carnavalsfeest. Wij vragen iedereen daarom met respect en netjes om te gaan met de kerk!

Zijn er online kaarten te koop?
Kaarten voor niet leden zijn hier online te koop. 

Hoe werkt het aan de deur?
A: Ben je lid van carnavalsvereniging de Vrolijke Drammers? Geen zorgen, je krijgt toegang met een polsbandje ongeacht het tijdstip. Je kan dus altijd naar binnen!

B: Heb je vooraf online een e-ticket gekocht? Geen zorgen, je krijgt toegang met een polsbandje ongeacht het tijdstip. Je kan dus altijd naar binnen op vertoon van je E-ticket!

C: Ben je geen lid en heb je geen e-ticket gekocht? Dan is toegang aan de deur niet gegarandeerd! Onze bezoekersaantallen in de kerk zijn gelimiteerd en dat betekend vol=vol. Zorg dus dat je lid bent of een E-ticket koopt om zeker te zijn van toegang tot de kerk.

Wat kost een kaart voor niet leden?
Regular: € 10,00
Jeugd onder de 18 jaar: € 7,50
Passe-partout (3 dagen carnaval): € 20,00

D’ramnaval op dinsdag 25 februari overdag is voor alle bezoekers gratis!

 

We wensen jullie allemaal heel veel plezier en fantastische carnavalsdagen. Geniet er van!

Carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers