Pronkzittingweekend 10, 11 en 12 januari

Afgelopen periode heeft het bestuur diverse mogelijkheden en beschikbare locaties onderzocht voor de pronkzittingen. Inmiddels kunnen wij jullie melden dat de pronkzittingen in het weekend van 10, 11 en 12 januari 2020 zullen plaatsvinden bij Zaal Steak’m in Nieuw-Dijk. Wij hopen dat jullie, ondanks deze noodzakelijke situatie, ook komende editie weer in grote getalen naar onze pronkzittingen komen.

De verkoop van toegangskaarten van de pronkzittingen vindt plaats op donderdagavond 2 januari van 19:00 tot 20:30 uur in ‘de Zomp’. De volgnummers voor de kaartverkoop worden niet eerder dan 18:00 uur uitgegeven. Voor leden is een gratis kaart beschikbaar. Let op: deze moet wel voor 20:00 afgehaald worden! De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt € 11,- per persoon.

Dit jaar zal ook de 12e editie plaatsvinden van de Pronk-Matinee voor het eerst op een ander locatie zijn, net zoals de andere pronkzittingen. Pronk-Matinee kaarten zijn vanaf de kerstdagen verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Cafetaria de Papegaai, Meulenvelden servicepunt en Tonnie Diesvelt zuivelhandel. Kaarten voor de Pronk-Matinee zijn ook te verkrijgen tijdens de kaartverkoop van de pronkzittingen op donderdagavond 2 januari of neem telefonisch contact op via 06-22715541. De toegangsprijs voor bezoekers op de pronk-Matinee is € 7,- per persoon.

Zijn jullie spieren goed getraind? Wij gaan in Nieuw-Dijk de boel eens flink verbouwen! Ben jij benieuwd wat wij gaan bouwen? Help ons mee op zondag 12 januari 2020. Welk werkzaamheden wij gaan uitvoeren en welke fantastische optredens jullie gaan zien, houden we nog even geheim. Kunnen we het samen maken? Nou en of! Vanaf 13.30 uur maken wij ons klaar, jullie kunnen je dan bij ons aansluiten. Om 14.00 zal het werk van start gaan. Ook de jeugdpronkzitting zal dit jaar plaatsvinden bij zaal Steak’m in Nieuw-Dijk. Basisschoolleerlingen en de kinderen van Humpie Dumpie nemen gratis deel aan deze bouwmiddag, jongeren en volwassenen betalen €4,50.