Alternatief programma carnavalsweekend

Gezelligheid, humor, hectiek en enige stress waren normaal gesproken de ingrediënten geweest in deze periode zo vlak voor carnaval. Helaas is dit allemaal niet mogelijk vanwege het virus, maar het carnavalsweekend laten De Vrolijke Drammers niet zomaar aan zich voorbij gaan. Van carnaval moet je namelijk beter worden en niet ziek, daarom hebben wij een alternatief programma!

De Grote Carnavals Pubquiz
Wat weet jij allemaal over carnaval en De Vrolijke Drammers? Daag jij anderen uit je carnavalsgroep uit? Op zaterdag 13 februari organiseren we de ‘Grote Vrolijke Drammers Carnavals Pubquiz’. De quiz start om 20:00 uur en is te spelen ‘Thuus’ vanaf de bank. Opgeven is voor iedereen mogelijk t/m 10 februari 2021 en na opgave ontvang je in de week voorafgaand aan de quiz meer informatie. Opgeven is vanaf nu direct mogelijk via onderstaande link:
AANMELDFORMULIER DE GROTE VROLIJKE DRAMMERS CARNAVALS PUBQUIZ

Drammersbox
Voor alle leden van de Vrolijke Drammers die meespelen met de ‘Grote Vrolijke Drammers Carnavals Pubquiz’ hebben wij een Drammersbox samengesteld. De box is gratis voor leden en rijkelijk gevuld met genoeg lekkers en carnavalistisch grei, zodat jullie er ‘thuus’ als Drammers een echt carnavalsfeestje van kunnen maken. Wanneer én waar je de box kunt ophalen volgt na opgave aan de ‘Grote Vrolijke Drammers Pubquiz’. Geef je dus snel op!