Informatieavond Hart van Loil

Beslis jij ook mee over de toekomst van ons dorp? 
Woensdag 30 januari – Partycentrum Lara – Vanaf 19.30 uur

Op 30 januari is er een informatieavond over het Hart van Loil. Een belangrijke avond, want er moeten belangrijke besluiten worden genomen over de toekomst van ons dorp. Iedereen die in Loil woont, of zich op een andere manier verbonden voelt is daarom van harte uitgenodigd hier bij aanwezig te zijn.

Hoe staat het er nu eigenlijk voor?
Dat wil natuurlijk iedereen weten, daarom zal de regiegroep Hart van Loil eerst vertellen wat er sinds de laatste informatieavond allemaal is gedaan en gebeurd. Ook wordt de uitwerking van het plan voor het nieuwe Hart van Loil getoond, met het daarbij horende financiële plaatje en de mogelijke consequenties.

En dan is het aan jullie, want uiteindelijk moeten er deze avond belangrijke besluiten worden genomen. Moet de Zomp per 1 april worden overgenomen? Kunnen de kerk en pastorie worden aangekocht? Is er groen licht voor de nieuwe juridische structuur? En stemt het dorp in met de huidige plannen voor de doorontwikkeling van het Hart van Loil?

Wil jij meebeslissen over deze en meer vraagstukken? Kom op 30 januari naar de informatieavond bij Partycentrum Lara en laat je stem horen!