Jeugdprinses Lisa I gepresenteerd!

Na lange tijd was het eindelijk zo ver, tijdens een mooie ochtend op de Daltonbasisschool St. Jozef is Prinses Lisa I met haar adjudanten Lara en Janne gepresenteerd. Onder het motto ‘ ’t Geet weer gebeuren! ‘ heeft Lisa I een aftrap gedaan van dit bijzondere carnavalsjaar. Anders dan normaal werd onze jeugdprinses niet op de jeugdpronkzitting gepresenteerd die normaal begin januari had moeten plaatsvinden, maar voor een volle zaal in Daltonbassisschool St. Jozef met alle kinderen van groep 1 t/m 8. Na een lange tijd was het weer mogelijk om samen een feestje te vieren!
Met de carnavalsinstuif op zondag 26 februari is iedereen welkom om Lisa I en haar adjudanten te feliciteren. De komende periode gaan er nog veel activiteiten plaatsvinden in aanloop naar het grote carnavalsfeest met de optocht in het Pinksterweekend op 5 en 6 juni waar we Lisa I vaak zullen zien! Hier stelt Prinses Lisa I zichzelf alvast even in het kort voor:
Hier sta ik dan Prinses Lisa de eerste,
jullie kennen me als Lisa Schuurman uit groep 8.
Ik woon samen met mijn ouders Jeroen en Femke en mijn grote zus Fleur aan de tamboerstraat in Loil. We zitten bij de carnavalsgroep de Rampallies, behalve mijn zus die zit bij de Druktemoakers.
Ik ben super trots dat ik voorop mag gaan met Carnaval maar dat kan ik niet alleen dus heb ik 2 adjudanten gevraagd. Ik ken ze al mijn hele leven, we zitten bij de dansgarde waar we al jaren samen dansen, hier zijn mijn adjudanten Janne Duis en Lara Jansen.

Vanaf vandaag ben ik dan echt het Prinsesje van mijn vader,
hij was precies 22 jaar geleden Prins Jeroen de 1e en de laatste jaren is hij samen met Waldo adjudant van Prins Ralph en wat leuk dat jullie er vandaag ook bij zijn.
’T geet weer gebeuren, samen feestjes vieren met groep 8,
we hebben weer zin in de carnaval, de fuiven, op kamp en de musical daar hebben we op gewacht.
Met Carnaval hoeft het eten niet zo gezond,
met een snack, patatjes en een milkshake van de Papegaai komen wij het weekend wel rond.
Tot slot, Tijdens het carnaval wordt er niet aan School gedacht,
want dan gaan we feesten op volle kracht.

Mijn motto voor deze carnaval is dan ook:

‘T geet weer gebeuren.