Muziek op maandag: Broadway!

“GLAMOUR, KLASSE, VERRASSEND ENTERTAINMENT EN SFEER.” – dat wordt er gezegd over de band die op maandagavond onze carnavalsavond tot muzikale hoogtepunten gaat voeren. Lees hier alles over Broadway.

Biografie

Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. En zo is het ook bij Broadway ’the band’. Onderscheidend, zowel om te horen als om te zien.

Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meestercoverband nog steeds voor ieder optreden de “drive” om een show neer te zetten waar je ‘U’ tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme! Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op ‘ De Meerpaaldagen’ in Dronten.

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en
meest spraakmakende zangeressen uit het entertainmentcircuit.

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!

Volg Broadway op Facebook en blijf alvast op de hoogte van de ins en outs van deze coverband.