Vrijwilligers, deelnemers en sponsors bedankt!

Het is ruim drie weken geleden dat we nog carnaval hebben kunnen vieren in ’t Hart van Loil. Op dit moment hebben we allemaal te maken met de ontwrichtende gevolgen van het Coronavirus. Dit heeft ook enige invloed op een aantal reguliere zaken binnen onze vereniging.

In twee maanden tijd is veel werk verzet om de kerk gereed te krijgen voor het carnavalsfeest. Meer dan honderd vrijwilligers hebben meegewerkt voor het bedenken en uitwerken van plannen, transporteren van kerkbanken, houten vloeren leggen, akoestische panelen maken, tijdelijke stroomvoorzieningen aanleggen, horeca- en bardiensten draaien en nog heel veel meer. Zij hebben in een korte periode samen iets unieks gerealiseerd. Daarnaast hebben diverse vrijwilligers zoals chauffeurs, verkeersbegeleiders, keuringscommissies en sponsors zich weer ingezet voor de mooiste optocht van de regio. Zonder hun inzet zou de optocht onmogelijk zijn.
 
Normaal gesproken bedanken wij in de weken na carnaval persoonlijk al onze vrijwilligers. Dit is door de huidige omstandigheden echter niet mogelijk. Via deze weg willen wij daarom iedereen die zich vrijblijvend heeft ingezet ontzettend bedanken! Zodra de autoriteiten het weer toestaan zullen we de mogelijkheid zeker benutten om al onze vrijwilligers ook persoonlijk te bedanken.  
 
Door uitstel hebben we de optocht op zondag 1 maart alsnog dunnetjes over mogen doen. Ondanks deze omstandigheden heeft het grootste gedeelte van de groepen en deelnemers hondstrouw mee gedaan. Wij willen ook al onze leden en deelnemers bedanken voor het vertrouwen. Jullie hebben in grote getalen mee gedaan aan een fantastische optocht en een mooie afterparty in ’t Hart van Loil! Wil je nog even terug kijken? Ga dan naar onze foto’s op de website, facebook of instagrampagina.  

Eind april houden De Vrolijke Drammers normaliter hun ledenvergadering met een terugblik op carnaval en alle activiteiten afgelopen jaar. Vanwege het Coronavirus zal deze ledenvergadering worden uitgesteld. Wij zullen jullie hiervan komende weken op de hoogte houden. Blijf hiervoor onze website volgen.   
 
Wij wensen iedereen veel gezondheid toe de komende periode, en let een beetje op elkaar!
 
Carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers