Afscheid Geert en Frank

Op maandag 28 oktober heeft een druk bezochte jaarvergadering van De Vrolijke Drammers plaats gevonden in ‘De Zomp’. De brand bij Partycentrum Lara en de locaties voor de pronkzittingen en het carnaval waren natuurlijk onderwerp van gesprek. De avond stond echter ook bijzonder in het teken van het afscheid van twee verdienstelijke bestuurders, Geert Stienissen en Frank Gies. Na respectievelijk 35 en 33 jaar namen zij officieel afscheid als penningmeester en secretaris van de vereniging, natuurlijk een unieke staat van dienst. Geert en Frank waren samen 68 jaar een team en zorgden altijd dat zij zelf de touwtjes strak in handen hadden, dat bleek ook tijdens de door hun zelf georganiseerde afscheidsparty op zondag 27 oktober. Tijdens dit afscheid zijn zij beide erelid geworden van De Vrolijke Drammers en hebben uit handen van voorzitter Marcel Wiendels een uniek speldje ontvangen.

Geert kwam in 1984 in het bestuur en nam het penningmeesterschap over van Gert Meijer. Geert had al die 35 jaar alles tot in de puntjes geregeld en draagt een hele gezonde vereniging over aan zijn opvolger. In 1983 was Geert prins van De Vrolijke Drammers. Frank kwam in 1986 in het bestuur en nam het secretariaat over van Dick Seegers. In de afgelopen 33 jaar zijn er heel wat teksten uit zijn pen gekomen zoals de proclamaties, prinsenpresentaties en jaarverslagen. Hij was altijd een creatief brein binnen de vereniging om iets nieuws te verzinnen. In 1998 ging Frank voorop als prins carnaval van De Vrolijke Drammers. In 2006 hebben Geert en Frank beide het Drammertje ontvangen voor alle inzet en betrokkenheid bij de vereniging. Natuurlijk hebben we tijdens het afscheid ook Ans en Dorien bedankt voor al hun steun en inzet. Frank en Geert blijven betrokken bij onze vereniging en treden toe aan het convent.

Na een mooi afscheid van Geert en Frank werd Niels Rasing voorgesteld als nieuw bestuurslid. Hij zal zich o.a. gaan richten op de organisatie van de optocht. Raymond Raben is opnieuw herkozen voor een termijn van drie jaar. Geert Stienissen heeft het penningmeesterschap overgedragen aan Patrick Bosch en Raymond Raben is de nieuwe secretaris van De Vrolijke Drammers. Patrick kreeg symbolisch het eerste handgeschreven kasboek van De Vrolijke Drammers overgedragen uit handen van Geert en Frank overhandigde de eerste handgeschreven notulen aan Raymond, de kersverse secretaris.