Techniekdag de Liemers & De Vrolijke Drammers

Techniekdag de Liemers & De Vrolijke Drammers

Op zaterdag 28 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur, vindt de Techniekdag plaats in de Markthal in Didam. Kom langs om te ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek is. Toegang is gratis!

De Vrolijke Drammers participeren om te laten zien hoe je in je vrije tijd vaak op al jonge leeftijd op een creatieve manier bezig bent met techniek en hoe dit kan dienen als vooropleiding voor het bedrijfsleven. Op zaterdag 28 oktober bouwen we een brug met aspecten/raakvlakken tussen culturele activiteiten als het bouwen van een carnavalswagen en het bedrijfsleven.

Maak kennis met ‘kar-na-val-techniek’!

Al op jonge leeftijd komen veel (kinderen van) carnavalisten in aanraking met het bouwen van een carnavalswagen. Daar komen creativiteit en techniek bij kijken! Zo laten we je in de Markthal zien welke technieken er gebruikt worden voor de bouw van een carnavalswagen: draaiwerk, schilderwerk, laswerk etc. Maar ook kan je zien hoe groepen zich door de jaren heen ontwikkelen, welke creaties er gebouwd zijn en op welke manier je als carnavalist altijd rekening houdt met veiligheid.

Kom vrijblijvend langs, en als je zin hebt: meld je aan bij activiteiten@vrolijkedrammers.nl om een avondje mee te lopen met een groep.