Voorbereidingen carnaval 2018

Beste drammers,

Hoe gaat het met jullie? Wil het bouwen van de wagen al vlotten en zijn er al mooie pakken bedacht? Voor de jeugd is er op 19 januari 2018 weer Wagens kieken dus zet hem vast in je agenda.

De voorbereidingen voor carnaval 2018 zijn in volle gang: vanuit het gehele kader zijn de verschillende commissies bezig met bijvoorbeeld de voorbereidingen van de Pronkzittingen. De Pronkzittingen vinden plaats in het weekend van 12-14 januari en de kaartverkoop start op 3 januari 2018. Maar ook de Optocht commissie is alweer druk met het verzamelen van de inzendingen en bewaken dat het weer een mooi ‘gedram’ wordt tijdens de optocht. En wat dacht je van de Drammerskrant redactie? Die zijn weer volle bak bezig met het schrijven van stukjes voor de leukste en grappigste krant van het jaar. Rond 3 februari komt die in je brievenbus! Voor de meiden onder ons: op vrijdagmiddag 15 december is er kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de Dansgarde CV De Vrolijke Drammers.

Leestip

Hebben jullie afgelopen week de column van Tonnie Peters gelezen, gedeeld via Stichting Pak An? In Loil zijn maar liefst 1.350 van de 1.500 inwoners lid één of meerdere verenigingen. Dat is 90%! Een dorp met ruim 1.000 vrijwilligers. En toch staan vanuit het gemeentelijk beleid onze plaatselijke voorzieningen zwaar onder druk.

Wat mogen we trots zijn op Loil en onze betrokkenheid! Veel plezier met alle voorbereidingen en tot horens/ziens!